Sendes innen 1 virkedag, fri frakt ved kjøp over 300,-.
klarna logo og vipps logo - sikker og enkel betaling

Slik har du på en semi-permanent tatovering

Semi-permanente tatoveringer kjennetegnes ved at de har et svakt lyst trykk av tatoveringen på baksiden av illustrasjonen. I tillegg starter alltid produktnummeret med GZ-.

Bruk ikke tatoveringen over arr, strekkmerker eller annen skadet hud, da det fruktbaserte blekket kan sette seg fast på slike områder. Semi-permanent tatovering sitter i overhuden og falmer gradvis ettersom huden eksfolieres i løpet av 1-3 uker.

Det første døgnet, sørg for at du har på deg løse lange ermer eller klær som dekker tatoveringen din for å unngå å overføre blekket til en annen kroppsdel.

Vær oppmerksom på at tatoveringen kan være synlig på huden i flere uker, så tenk godt over hvor du plasserer den.

For å fjerne restene av den semi-permanente tatoveringen kan det hjelpe å bruke en eksfolierende kroppsskrubbekrem.

For å holde tatoveringen din fin, bør du ikke dusje innen 8 timer etter plassering. Ikke skrubb eller eksfolier. Dekk til påføringsområdet hvis du skal svømme. Effekten og varigheten varierer fra person til person avhengig av hudtone, kroppsdel ​​for plassering, daglig aktivitet osv.

Valgfritt
Bruk en saks til å klippe ut tatoveringen. Hvis designet IKKE er en del av et ark med flere tatoveringer, vil dette ikke være nødvendig.

Trinn 1
Bestem hvor du vil bruke tatoveringen. Disse er ikke permanente, men vi er stolte av levetiden til tatoveringene våre, så sørg for at du har den der du vil ha den i opptil 30 dager. Fjern hår, vask og tørk godt huden. Når du har funnet den perfekte plasseringen, fjern plastfilmen av den midlertidige tatoveringen.

Trinn 2
Plasser papiret på kroppen din med den lyse siden ned på huden din. Påfør trykk jevnt. (Ikke bekymre deg hvis du ikke får den på plass første gang. Selv om tatoveringen ikke er klissete lenger, vil bildet fortsatt overføres.)

Trinn 3
Gjør kluten, håndkleet eller svampen våt og dypp den på hele tatoveringspapiret. Pass på å mette papiret fullstendig fordi vannet er det som slipper tatoveringen fra papiret. Hold dette i 15-20 sekunder for å sikre at hele tatoveringen overføres.

Trinn 4
Fjern papiret forsiktig.

Du vil nå kun se en svak antydning av tatoveringen på huden din. La den lufttørke i minst 2 timer før du har på noe over eller beføler området. Husk at blekket kan bli overført/”smitte” over på andre steder på kroppen ved kontakt det første døgnet. Ta på klær over.

Etter 1-2 dager er tatoveringen ferdig og ser flott ut.

Tatoveringen holder seg i 7-15 dager med normal slitasje.

© 2024 www.midlertidigtatovering.no - Linkpartner: topplue.shop