Salgs- og leveringsbetingelser

Alle priser inkluderer moms på 25%. Ingen ekstra frakt, toll eller moms skal betales ved levering av varen.

Betaling utføres med sikker kortbetaling via Klarna eller Paypal.

Leveringstiden er 3-7 virkedager. Vi leverer ikke til Svalbard. Vi behandler bestillingen så snart som mulig og varene sendes snarest fra vår produsent. Ordrer sendes fra lageret mandag til fredag. Alle bestillinger vil bli sendt neste virkedag så langt det er mulig.

Når du bestiller fra nettbutikken så ber vi om personopplysninger for å behandle bestillingen. Disse opplysningene lagres i nettbutikken og i bestillingssystemet til produsenten slik at du kan logge deg inn for å følge bestillingen eller bestille flere varer. Betalingsinformasjon lagres i betalingsplattformen Klarna eller Paypal, men ikke direkte i nettbutikken. I tillegg til personopplysningene lagres også din kjøpshistorikk.

Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å administrere henvendelsen og sende deg relevant informasjon vi tror kan passe deg.

Vi tar forbehold om at noen produkter kan bli utsolgt. I slike sjeldne tilfeller refunderer vi hele salgsbeløpet, eller tilbyr et annet produkt om du skulle ønske det.

Vi tar forbehold om eventuelle feil eller endringer av produktene i nettbutikken.

Vi leverer varer kun til personer over 18 år. Når du utfører en bestilling i nettbutikken garanterer du for at du er over 18 år og myndig.

Etter Lov om angrerett kan du i forbrukerkjøp gå fra avtalen/bestillingen innen 14 dager etter at du mottok varene eller fikk melding om at de kan hentes.

Returadresse: (Ta kontakt før retur)

Min Shake – Næprud
Moavegen 46a
2642 Kvam
Epost: [email protected]