Sendes innen 1 virkedag, fri frakt ved kjøp over 300,-.
klarna logo og vipps logo - sikker og enkel betaling

Slik har du på en midlertidig tatovering

Valgfritt
Bruk en saks til å klippe ut tatoveringen. Hvis designet IKKE er en del av et ark med flere tatoveringer, vil dette ikke være nødvendig.

Trinn 1
Bestem hvor du vil bruke tatoveringen. Disse er ikke permanente, men vi er stolte av levetiden til tatoveringene våre, så sørg for at du har den der du vil ha den i opptil 7 dager. Når du har en perfekt posisjon, fjern plastfilmen av den midlertidige tatoveringen.

Trinn 2
Plasser papiret på kroppen din med tatoveringssiden på huden din. Påfør trykk jevnt. (Ikke bekymre deg hvis du ikke får den på plass første gang. Selv om tatoveringen ikke er klissete lenger, vil bildet fortsatt overføres.)

Trinn 3
Gjør kluten, håndkleet eller svampen våt og dypp den på hele tatoveringspapiret. Pass på å mette papiret fullstendig fordi vannet er det som slipper tatoveringen fra papiret. Hold dette i 30-60 sekunder for å sikre at hele tatoveringen overføres.

Trinn 4
Fjern papiret for å se på den nye kroppskunsten din!

Trinn 5
Dette trinnet er vår lille hemmelighet. Før du går og viser frem den nye tatoveringen din, tørk av overflødig vann og gni bare en liten bit av vannbasert lotion på den for å gi litt liv og forlenge levetiden til tatoveringen din!

Ferdig!
På dette tidspunktet er tatoveringen ferdig og ser flott ut. Den holder seg i 5-7 dager med normal slitasje, og noen dager hvis du er der ute og ruller rundt i gjørma!

© 2024 www.midlertidigtatovering.no - Linkpartner: dinshake.no