Sendes innen 1 virkedag, fri frakt ved kjøp over 300,-.
klarna logo og vipps logo - sikker og enkel betaling

Retningslinjer for refusjon og retur

Returinformasjon
Dersom du ønsker å returnere en vare kjøpt i vår nettbutikk skal du ta kontakt pr e-post. Husk å oppgi ordrenummer.
Midlertidigtatovering.no forholder seg til Forbrukerkjøpsloven og loven om E-Kjøp med tanke på angrefrist og rett til retur av produkter.

Angrerett ved kjøp på nett
En forbruker har i følge forbrukerkjøploven og loven om e-handel i visse tilfeller rett til å angre et kjøp gjort på nett. For å benytte seg av denne retten, må Midlertidigtatovering.no kontaktes skriftlig innen 14 dager fra en fullverdig levering av ordren.
Varselet kan skje pr mail, eller ved å bruke angrerettskjema som sendes sammen med din ordre. Dersom du ikke bruker vedlagt angrerettskjema, så må du informere oss om ordrenummer.

Forbrukeren har rett til å få tilbakebetalt hele kjøpsbeløpet inklusive frakt dersom vilkårene for angrerett og retur er til stede. Kjøper må selv dekke returfrakt.

Varen skal helst sendes i retur i originalemballasje. Kjøper er ansvarlig for eventuelle skader som oppstår grunnet mangelfull innpakning.

Midlertidigtatovering.no tar ikke i mot varer som sendes med postoppkrav.

Når gjelder angreretten?
Angreretten gjelder kun for privatpersoner, ikke for bedrifter eller organisasjoner. Lovfestet angrerett gjelder kun i de tilfeller der avtale om salg skjer og gjennomføres i nettbutikken.

© 2024 www.midlertidigtatovering.no - Linkpartner: altos.no